Računalništvo, telefonija
12.01.2017 09:00

Deli z drugimi:

Share

Pozimi ne padajo samo snežinke, ampak tudi cene!

Pozimi ne padajo samo snežinke, ampak tudi cene!
Pozimi ne padajo samo snežinke, ampak tudi cene!

Čeprav januar ne spada med najbolj vesele mesece v letu, pa vam ga lahko malce popestrijo zimske razprodaje. Pri spletnem trgovcu Gearbest so svojo že začeli, v njihovi raznovrstni ponudbi pa boste zagotovo našli nekaj, s čimer si boste krajšali turobne zimske dni. Ali pa morda vsaj kaj toplega, da vas bo v teh izrednih temperaturah grelo. Na virtualnih trgovskih policah Gearbesta namreč ne boste našli le tehnološke opreme, ampak tudi oblačila.

Gearbest v svoji akciji vsak dan še dodatno zniža cene določenim izbranim izdelkom, nekatere ponudbe pa so ekskluzivne samo v njihovi aplikaciji, ki je na voljo tako za telefone z Androidom kot Applove naprave z iOS-om.

V široki ponudbi lahko najdete tako rekoč vse. Potrebujete nov telefon? Imajo jih ogromno. Ste se z novim letom vpisali na fitnes? Gearbest je založen s športno opremo. Iščete učinkovit sistem za čiščenje svojega stanovanja? Tu lahko najdete sesalce vseh vrst. Ponudba resnično zaobjema vsa področja. Tudi orodje za dom in igrače za otoke.

Za lažjo orientacijo in boljšo preglednost, pa so vse svoje izdelke tudi smiselno razdelili v več kategorij, tako da lahko čim prej najdete kar iščete:

  • Tehnologija v trendu
  • Vroči telefoni
  • Ultimativne tablice
  • Pametno življenje
  • ”Kul” naprave
  • Računalniška oprema
  • Orodje
  • Športna oprema
  • Oprema za avtomobile in motorje
  • Oblačila za dober stil

Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje. Številne izkušnje, ki si jih je Maja Horvat nabrala v novinarstvu, odnosih z javnostmi, organizaciji in z ustvarjanjem nasploh, gredo z roko v roki ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119A, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
sl_SISlovenian