Programska oprema
07.02.2007 09:09

Deli z drugimi:

Share

Prednosti Aldate G.O.L.D. prepoznale tudi lekarne

Ameriška lekarna in vodilna trgovina z izdelki za dobro počutje Elephant Pharm je za upravljanje svojih oskrbovalnih verig izbrala Aldatino rešitev G.O.L.D. Za uvedbo modulov G.O.L.D. Central in G.O.L.D. Shop v svojih trgovinah so se odločili zaradi možnosti boljšega upravljanja podatkov in zalog ob širitvi na nove lokacije v severni Kaliforniji.

“Ko smo trgu ponudili izdelke za dobro počutje, smo v Elephant Pharmu začeli beležiti strmo poslovno rast. Zato smo potrebovali sistem, ki bi znal iti v korak z nami,” je povedal Tim Millen, podpredsednik IT-oddelka v podjetju Elephant Pharm. “Na treh lokacijah nudimo izdelke, ki temeljijo na specifičnih potrebah uporabnikov ter segajo vse od zdravil, knjig, pripomočkov za zdravje do oblačil, izdelkov za nego telesa, kozmetike in živil. Aldatina programska oprema nam zagotavlja podporo za obstoječo verigo izdelkov in nam obenem omogoča preprosto nadgrajevanje v prihodnosti,” je dodal Millen. “Prepričani smo, da bomo z namestitvijo rešitve Aldata G.O.L.D. še izboljšali že sedaj kakovostne storitve za naše uporabnike.”

Zaradi hitre rasti in odprtja novih podružnic je Elephant Pharm potreboval centraliziran sistem za upravljanje oskrbovalnih verig v realnem času, ki bi omogočal nadgrajevanje tudi v prihodnosti. Aldata je podjetju tako ponudila aplikacije za upravljanje zalog in oskrbovalnih verig Master Data Management, ki jih je mogoče namestiti s pomočjo namestitvenih orodij Rapid Implementation (RI) Toolkit. Aldatina orodja za hitro nameščanje RI in za pretvorbo podatkov ter upravljalska orodja in tehnike zagotavljajo Elephant Pharmu hitro uresničevanje prednosti rešitve G.O.L.D. z najnižjim možnim tveganjem.

“Elephant Pharm, inovativni ponudnik izdelkov in storitev za boljše počutje, bo z uporabo Aldatine napredne tehnologije ohranil pomembno prednost pred svojimi konkurenti,” je povedal Neil Thall, izvršni direktor podjetja Aldata Solution. “Nameščena Aldatina modula G.O.L.D. Central in G.O.L.D. Shop omogočata podjetju vzdrževanje visokih standardov za upravljanje zalog in storitev za uporabnike tako v obstoječih trgovinah kot v vsaki novi, ki jo bo podjetje še odprlo. Aldatino sodelovanje z Elephant Pharmom pa obenem dokazuje, kako je mogoče našo vodilno tehnologijo v industriji trgovin z živili preprosto in uspešno namestiti pri različno velikih trgovcih.”

Elephant Pharm, ustanovljen leta 2001, je ena izmed vodilnih ameriških lekarn in trgovin z izdelki za dobro počutje, ki delujejo po principu “vse na enem mestu”. Nudi tako tradicionalne farmacevtske izdelke kot naravne pripomočke za zdravo življenje. Več informacij o podjetju se nahaja na spletni strani www.elephantpharm.com.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21C, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

AGENCIJA POTI

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Zaupajte nadgradnjo svojega znanja le vrhunskim strokovnjakom! Smo izobraževalno podjetje z izostrenim občutkom za zahteve udeležencev izobraževanj, ki so plod več kot petnajstletnih ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
sl_SISlovenian