Računalništvo, telefonija
02.02.2017 13:51
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

AJPES s prenovo portala v ospredje postavlja uporabniško izkušnjo

AJPES s prenovo portala v ospredje postavlja uporabniško izkušnjo
AJPES s prenovo portala v ospredje postavlja uporabniško izkušnjo

AJPES je v januarju objavil prenovljen spletni portal (www.ajpes.si), kjer je v ospredje postavil uporabnika. Ob tem so upoštevali tudi sodobne standarde oblikovanja spletnih strani, kar med drugim pomeni, da ga lahko uporabljate na namiznem računalniku, prenosniku, tablici ali na mobilnem telefonu, saj se vsebina in oblika samodejno prilagajata napravi.

Izpostaviti velja nekaj novosti:

  • Iskalnik na vstopni strani je bolj izpostavljen in omogoča hitro iskanje po poslovnih subjektih, podatkih Evropskega poslovnega registra ali iskanje posameznih vsebin na portalu.
  • Segmentacija uporabnikov in glavna navigacija – vsebine so sedaj združene glede na vrsto uporabnika in ne več po področjih dela. Tako lahko uporabniki bodisi iščejo podatke, oddajajo poročila, zahteve ali vloge, pridobijo informacije v zvezi z registracijo poslovnih subjektov ali dostopajo do bonitetnih storitev.
  • Personalizacija vstopne strani portala prijavljen uporabnik lahko označi tiste vsebine, za katere želi, da se na vstopni strani samodejno prikažejo pri vsakem naslednjem obisku.
  • Mesto v strukturi – uporabnik lahko sedaj v vsakem trenutku vidi, kje se nahaja. To prikazuje oranžno obarvana oznaka strukture. Če se želi pomakniti višje v strukturi spletnega mesta, pa klikne na moder naziv.
  • Družabna omrežja – Na vstopni strani portala sedaj objavljajo aktualne zapise s Twitterja in Facebook strani.
  • Poseben iskalnik/filter »AJPES storitve« – Posamezne storitve lahko uporabniki na portalu poiščejo s pomočjo posebnega iskalnika/filtra, in sicer tako, da s klikom na kategorijo izberejo ustrezno vrsto subjekta, področje ali storitev.

Vsekakor vredno obiska!

Oglejte si videoposnetek vseh novih funkcionalnosti.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70

TEAL d.o.o.

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več
sl_SISlovenian