Programska oprema
12.03.2007 07:42

Deli z drugimi:

Share

Prenovljeni GateDefender Integra

Panda Software je trgu predstavila novo različico svoje naprave UTM (Unified Threat Management), Panda GateDefender Integra. Nova različica ponuja močnejšo zaščito pred neznanimi napadi, avtentikacijo uporabnikov preko strežnikov RADIUS, podporo za ocene ROI in izboljšana grafična poročila.

Močnejša zaščita pred neznanimi grožnjami je mogoča po zaslugi zadnje različice Snort in jo krepijo pravila, ki jih ustvarjajo v laboratorijih PandaLabs, ko so odkriti novi napadi. Posledično zagotavlja boljšo obrambo pred zelo tehničnimi napadi (ki uporabljajo prikrivne tehnike, fragmentirani napadi…).

Avtentikacija preko strežnikov RADIUS izboljša nadzor oddaljenih uporabnikov, tako da ni potrebna registracija in upravljanje prijavnih podatkov.

Grafična poročila v novem GateDefender Integra ponujajo intuitivne informacije o statusu in aktivnosti vsake zaščite, iz katerih se da enostavno potegniti izvlečke. Grafična poročila o napadih ali grožnjah, ki so poskušale dostopiti do omrežja olajšajo odločanje o prihodnjih varnostnih politikah..

Nova različica naprave iz Pande Software pomaga ocenjevati povrnitev investicij (ROI) s poročili o delovanju, ki pomagajo upravičiti prihodnje investicije. To je prednost, ko se obnavljajo licence ali vrednoti nakup dodatne ali dopolnilne zaščite.

Panda GateDefender Integra je naprava vse-v-enem za zaščito pred vsemi vrstami groženj. Združuje odlično delovanje z nizkimi stroški lastništva po zaslugi enostavnega delovanja brez vmešavanja.

GateDefender Integra je strojna naprava s posvečeno programsko opremo, narejena za zaščito omrežij, ki uporablja vrsto zaščite: požarno pregrado, storitve VPN, sistem za preprečevanje vdorov IPS (Intrusion Prevention System, zaščito pred škodljivim programjem, vsebinsko filtriranje, zaščito pred neželeno e-pošto in spletno filtriranje. Različne vrste zaščite delujejo skladno, da ponudijo celovito varnost pred znanimi in neznanimi omrežnimi in vsebinskimi grožnjami.

Naprava je nameščena na povezavi med podjetniškim omrežjem in internetom ali drugim omrežjem na enak način kot požarna pregrada. Upravlja se iz enostavne, centralno upravljane spletne konzole in pregleduje ves prihajajoči, odhajajoči ali notranji omrežni promet. Posledično se zagotovi zaščita vseh področij, ne da bi se zmanjšalo delovanje. Opisno datoteko virusov avtomatično posodablja vsakih 90 minut.

Ko se namesti, njegovo minimalno vzdrževanje vključuje le ustvarjanje avtomatičnih poročil o sistemski aktivnosti. Administratorji lahko nadzorujejo tudi več enot iz ene same konzole prek SNMP ali Syslog.

Panda GateDefender Integra je dostopna v dveh različnih modelih: GateDefender Integra 100 in GateDefender Integra 300 s 4 in 8 povezovalnimi vrati, da se prilagodi podjetjem z različnimi potrebami segmentacije.

Stranke, ki že imajo GateDefender Integra, ga lahko brezplačno posodobijo na novo različico na: http://www.pandasoftware.com/products/Gatedefender.htm.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ABC ACCELERATOR

Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 041 261 222
Bronasti partner

AKREDON d.o.o.

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Dobrodošli v spletni trgovini Toner123.si, kjer lahko izbirate med široko ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev in kartuš za ... Več

AGORA d.o.o.

Parmova ulica 53 , 1000 Ljubljana, Tel: 01 280 16 20
AGORA d.o.o., podjetje za ustvarjalne komunikacije, je bilo ustanovljeno 21. septembra 1989. Sedež podjetja je na Parmovi 53 v Ljubljani, kjer imamo učilnice za izobraževalno delo ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
sl_SISlovenian