Računalništvo, telefonija
14.03.2017 06:37

Deli z drugimi:

Share

Pripravite se na poplavo pametnih ročnih ur Android Wear 2.0!

Za platformo Android Wear 2.0 se zanimajo predvsem priznane blagovne znamke.
Za platformo Android Wear 2.0 se zanimajo predvsem priznane blagovne znamke.

Trg pametnih ročnih ur v tem trenutku povsem dominira podjetje Apple, kmalu pa bi se to lahko obrnilo v prid pametnim ročnim uram z mobilno platformo Android. Tu seveda govorimo o mobilni platformi Android Wear 2.0, ki v primerjavi s predhodnikom ponuja številne novosti. Največja prednost uporabe nove mobilne platforme Android Wear je dejansko v tem, da za uporabo določenih mobilnih aplikacij pametni telefon ni več potreben. Z njim lahko med drugim še urejamo ozadje zaslonov pametne ročne ure kar s pomočjo aplikacij iz trgovine Android Wear, s pomočjo majhne tipkovnice na zaslonu pa lahko odgovorimo na najnujnejša sporočila, izboljšane “fitnes” možnosti pa so prinesle precej boljšo uporabniško izkušnjo za tiste, ki veliko telovadijo.

Ker je zanimanje za pametne ročne ure s platformo Android Wear 2.0 kljub majhni ponudbi preseglo tudi najbolj optimistične napovedi, se zanjo zanima vse več proizvajalcev ročnih ur, vključno s podjetji TAG Heuer, Tommy Hilfiger in Hugo Boss. Še posebno odmevna pa je bila nedavna odločitev podjetja Movado Group, da ponudi v prodajo pametne ročne ure s platformo Android Wear 2.0, saj ta proizvaja ročne ure že vse od daljnega leta 1881. Tu bo šlo za družino pametnih ročnih ur Movado Connect, prvi modeli pa bodo naprodaj že letošnjo jesen.

Prve modele prestižnih pametnih ročnih ur s platformo Android Wear 2.0 bo podjetje Movado Group javnosti razkrilo v okviru konference Baselworld 2017. Ker bo za vstopno različico novosti potrebno odšteti okoli 500 evrov, so mnogi poznavalci prepričani, da se bodo njegovi izdelki brez težav kosali s pametnimi ročnimi urami Apple Watch, in sicer tudi na račun kakovosti izdelave. Več o prestižnih pametnih ročnih urah podjetja Movado Group pa bo znanega še pred poletjem.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407
Zlati partner

AGENCIJA POTI

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Zaupajte nadgradnjo svojega znanja le vrhunskim strokovnjakom! Smo izobraževalno podjetje z izostrenim občutkom za zahteve udeležencev izobraževanj, ki so plod več kot petnajstletnih ... Več

AI-SI GLOBAL d.o.o.

Krivec 1, 1000 Ljubljana, Tel: 040 886 886
sl_SISlovenian