Računalništvo, telefonija
23.04.2004 15:14
Posodobljeno 19 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Priznanje E-Podjetnik leta za mimovrste=)

Podjetje TI, d.o.o. iz Jesenic je za svojo spletno prodajalno mimovrste=) prejelo priznanje E-Podjetnik 2004 za najboljši podjetniški spletni nastop v kategoriji spletna trgovina. Gre za prvo podelitev priznanj E-Podjetnik, organizirala pa jo je revija Podjetnik, ki že vrsto let podeljuje tudi naziv Podjetnik leta. Izbor nominirancev in nagrajencev je opravila strokovna žirija, ki so jo sestavljali člani s področja marketinga, raziskovanja ter stroke.

Žirija je v svoji utemeljitvi nagrade med drugim pohvalila simpatično obliko strani, logično razporeditev prodajnega programa, napreden sistem za pomoč in samopomoč ter enostavne postopke prijave in nakupa. Kot enega izmed ključnih elementov so navedli tudi interaktivnost trgovine, ki obiskovalcem omogoča, da soustvarjajo trgovino s svojimi ocenami in mnenji. mimovrste=) po mnenju žirije deluje kot usklajena celota in navduši s pozornostjo do detajlov.

Nagrajeno trgovino razvijajo v podjetju Domenca d.o.o., ki je bila v kategoriji spletnih trgovin nominirana kar dvakrat. Poleg nominacije za prodajalno mimovrste=) so si prislužili še nominacijo za spletno knjigarno MojaKnjigarna, podjetja Slovenska knjiga d.o.o. iz Ljubljane.



Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več
sl_SISlovenian