Telefoni
28.12.2016 17:06
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pssst! To je namenjeno samo za ponosne lastnike ure Apple Watch

Apple Watch
Apple Watch

Apple že drugo leto zapored izkoristi priložnost novega leta, da lastnikom pametne ure Apple Watch predstavi nekaj prednosti uporabe najboljše pametne ure na trgu. Vsak lastnik pametne ure je do tega trenutka že prejel obvestilo na uro, ki je vsebovalo en izziv. Od 2. januarja naprej pa vse do konca januarja bo potekal globalni izziv. Uporabnike se spodbuja da vsak dan v mesecu januarju izpolnijo zastavljeni cilj gibanja, ki se meri s pametno uro. Slednja na zaslonu sproti prikazuje porabljene aktivne kalorije, to so kalorije porabljene zaradi fizične aktivnosti, čas trajanja fizične aktivnosti in držanje pravila, da se na eno uro vsaj enkrat vstane ter razgiba. Trije krogci, ki so sinonim za merjenje telesne aktivnosti morajo zato biti vsak dan zapolnjeni.

Tisti, ki bodo uspeli in cel mesec pridno telovadili bodo ustrezno nagrajeni s posebno značko, ki jo bodo nato lahko delili med prijatelji. S tem Apple Watch ponuja tudi priložnost, da se pobahate med vašimi bližnjimi in jim, poleg zdravega načina življenja, tudi zaradi uporabe najboljše pametne ure greste vsaj malo na živce.

Omenjen izziv pa ni prvi. Lansko leto so se pri Applu lotili odštevanja sekund do začetka novega leta. Apple Watch namreč spada med najbolj točne ure na svetu in z odštevanjem so lahko vsi uporabniki v danem časovnem pasu vstopili v novo leto v istem trenutku.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Ker se zavedajo, da odpoved računalnika za Vas pomeni veliko izgubo in številne nevšečnosti, se trudijo, da vam v najkrajšem možnem času ponudijo to, kar najbolje znajo. Pcklinika ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

COMMA d.o.o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
sl_SISlovenian