Računalništvo, telefonija
08.01.2021 14:23
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Quest software naznanil nakup podjetja Erwin, Inc.

Quest software naznanil nakup podjetja Erwin, Inc.
Quest software naznanil nakup podjetja Erwin, Inc.

Quest software, globalni ponudnik programske opreme za upravljanje sistemov, zaščito podatkov in varnostnih rešitev, je naznanil nakup podjetja Erwin, Inc. S tem bo Quest organizacijam omogočil, da še bolj celovito izkoristijo izjemne poslovne prednosti podatkov, ki jih imajo v podjetju.


Erwinove rešitve bodo še okrepile Questov vodilni nabor podatkovnih orodij, dodale nove zmogljivosti in uvajanje sodobnih aplikacij, hkrati pa zagotavljale skladnost z zakonodajo. Dogovor bo tudi okrepil Quest kot vodilnega ponudnika programske opreme za kritične podjetniške IT izzive.

Erwinovi produkti obravnavajo vse pomembnejše presečišče med potrebami IT po upravljanju podatkov podjetij ter poslovnih uporabnikov. Mnoge organizacije se danes borijo z upoštevanjem predpisov, saj so podatkovni ekosistemu vse bolj zapleteni. Produkti podjetij Quest in Erwin bodo skupaj strankam omogočali, da bodo podatke izkoristile kot glavno prednost podjetja.

Patrick Nichols, izvršni direktor Quest Software poudarja, da so podatkovno usmerjeni projekti v podjetjih v zagonu. »Quest je že bil prevladujoč pri orodjih za baze podatkov in spremljanju uspešnosti, zdaj pa združitev s podjetjem Erwin, vodilnim pri modeliranju podatkov in podatkovni inteligenci, postavlja Quest na položaj glavnega akterja za celovito upravljanje podatkov.«

Quest bo z novo pridobitvijo ponujal vodilne rešitve v več ključnih tehnoloških kategorijah:


Modeliranje podatkov: Erwin Data Modeler poenostavi razvoj aplikacij za t.i. masovne podatke (ang. big data), tako da podatke črpa iz več podatkovnih virov in sistemov.

Upravljanje metapodatkov in podatkovna inteligenca: Erwin Data Intelligence Suite poišče podatke in jih razvrsti. Ugotavlja tudi, kdo dostopa do podatkov in kateri občutljivi podatki zahtevajo posebno skrb. Jasno razumevanje metapodatkov zagotavlja upravljanje podatkov in skladnost z vse večjim številom predpisov.

Modeliranje poslovnih procesov: Erwin Evolve Suite je v pomoč pri skladnosti. Rešitve poganjajo preoblikovanje poslovnih procesov in implementacijo sistemov za velike ERP, oblake in podobno.

Quest bo z Erwinom ponujal vrhunske rešitve za digitalno preobrazbo podjetij, ki jo ta pravzaprav nujno potrebujejo, če želijo ostati konkurenčna.


Erwin se pridružuje poslovni enoti Information Systems and Management (ISM), ki obsega rešitve za upravljanje baz podatkov, zaščito podatkov in poenoteno upravljanje končnih točk. To zajema priznane blagovne znamke, kot so Toad, Foglight, SharePlex, NetVault in KACE. ISM se osredotoča na pomoč podjetjem pri upravljanju, spremljanju, premikanju in zaščiti podatkov.

Quest je kupil podjetje Erwin, Inc. od zasebnega kapitalskega podjetja s sedežem v Kaliforniji, Parallax Capital Partners.

Želite več informacij?


Kontaktirajte podjetje ADM-Adria na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.


V podjetje ADM-Adria so Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Smo podjetje, kjer z naprednimi tehnološkimi rešitvami in z inovativnim pristopom premagujemo ovire in odgovarjamo na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

NAVIGARIS d.o.o.

Mestni trg 18, 3210 Slovenske Konjice, Tel: 05 994 36 08
Zlati partner

IIBA SLOVENIJA

Sončna ulica 5, Prevoje pri Šentvidu, 1225 Lukovica, Tel: 040 799 285
IIBA poslovna analitika omogoča organizaciji in njenim deležnikom, da spoznajo potrebe in razloge za spremembe ter oblikujejo rešitve za poslovno vrednost. Nekaj mednarodnih poznanih ... Več