Računalništvo, telefonija
21.05.2011 08:11

Deli z drugimi:

Share

SAP in Dell združila moči v oblaku in pri računalništvu v pomnilniku

Družbi SAP in Dell sta na konferenci SAPPHIRE NOW najavili razširitev poslovnega sodelovanja na področji računalništva v oblaku in računalništva v pomnilniku. Poslovna programska oprema SAP bo na voljo tudi na Dellovi storitveni platformi VIS Next Generation Datacenter, s čimer bosta družbi strankam omogočili večjo poslovno učinkovitost ter odzivnost IT-rešitev. Dodatno je družba SAP certificirala strežnik Dell PowerEdge R910 za poganjanje rešitev SAP In-Memory Computing, t. i. računalništva v pomnilniku.
SAP in Dell združila moči v oblaku in pri računalništvu v pomnilniku
SAP in Dell združila moči v oblaku in pri računalništvu v pomnilniku

Vpeljava poslovnih modelov računalništva v oblaku je postala glavna prioriteta številnih IT-oddelkov, saj storitveno orientirano računalništvo v poslovna okolja prinaša hitre in enostavne namestitve, stroškovno učinkovitost rešitev ter splošno prilagodljivost. Strankam podjetja Dell možnost uporabe poslovnih aplikacij SAP (SAP ERP in SAP BusinessObjects) kot storitev iz oblaka ponuja možnost enostavnega in varnega prehoda na zmogljivo poslovno platformo. Družbi SAP in Dell tako strankam ponujata odprte ter dostopne rešitve, na katerih lahko gradijo svoje poslovanje ter hkrati izkoristijo pretekle naložbe v programsko opremo različnih ponudnikov.

Najzahtevnejši uporabniki rešitev poslovne analitike, ki že obdelujejo ogromne količine podatkov v realnem času s pomočjo SAP-jeve tehnologije računalništva v pomnilniku, bodo odslej namensko programsko opremo SAP HANA, ki vsebuje tehnologijo SAP In-Memory, namestili tudi na strežnik Dell PowerEdge R910. Tako bosta omenjeni družbi podjetjem še približali rešitve za hitro obdelovanje podatkov, iskanje in analizo trendov, s katerimi bodo izboljšala svoje procese planiranja, načrtovanja in stroškovne ali cenovne optimizacije.

“SAP je zavezan h kar najboljši podpori poslovanja svojih strank. Dolgoletno partnerstvo z družbo Dell še nadgrajujemo s ponudbo odprtih in prilagodljivih rešitev v računalniških oblakih ter tako širimo partnerski ekosistem. Uporabnikom poslovnih rešitev ponujamo dostopne in zmogljive modele računalništva v oblaku in pomnilniku, ki jim omogočajo popolno prenovo poslovanja ter doseganje želene prilagodljivosti in dostopnosti,” je povedal SAP-jev predsednik oddelka Global Solutions Sanjay Poonen.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ecetera d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več