Računalništvo, telefonija
05.03.2007 10:08

Deli z drugimi:

Share

SMC-jeve novosti na sejmu CeBIT 2007

SMC Networks bo na letošnjem sejmu CeBIT 2007 v Hannovru predstavil vrsto rešitev in naprav s poudarkom na 10-gigabitni stikalni tehniki ter na tehnologijah VDSL/VDSL2, WLAN in VoIP. SMC bo na sejmu predstavil številne prednosti svojih tehnologij ter skupaj s tehnološkimi partnerji, kot je The Cloud, vodilni operater brezžičnih omrežij v Evropi, prikazal širok izbor brezžičnih in omrežnih naprav.

Na področju brezžične tehnologije bo razstavljen brezžični širokopasovni usmerjevalnik draft-n (SMCWBR14-N). Odlikujejo ga odlična varnostna zaščita, večantenska tehnologija MIMO ter tehnologija Intelligent StreamEngine za zagotavljanje kakovosti storitev, ki jih zahtevajo sodobne večpredstavne aplikacije in telefonija VoIP. Predstavljeni bodo tudi SMC-jevi brezžični usmerjevalniki draft-n z vgrajenim gigabitnim stikalom, prav tako pa tudi vmesniki za vodila PCI in CardBus.

Na SMC-jevem razstavnem prostoru bo mogoče preizkusiti telefon Wi-Fi za Skype (WSPK100), ki je lani prejel nagrado IF Design. Na ogled bo tudi dodatna oprema za telefon, med drugim namizni polnilnik z vgrajeno brezžično dostopovno točko.

Na letošnjem CeBIT-u bo SMC potrdil svojo osredotočenost na tehnologijo VoIP s predstavitvijo nabora rešitev za IP-telefonijo. Nov telefonski vmesnik IP PBX za povezavo telefonskega in podatkovnega omrežja omogoča enostavno upravljanje telefonskih računov, vključno s telefonsko tajnico in glasovno pošto. Ob tem bosta na ogled tudi namizni in brezžični telefon SIP. Slednji omogoča večjo mobilnost v pisarniškem okolju, namizni model pa ponuja neposredno povezavo z omrežjem LAN ali osebnim računalnikom.

SMC, ki je eden vodilnih proizvajalcev opreme VoIP, svoje rešitve in naprave naslednje generacije ponuja kot alternativo klasični telefonski tehnologiji v podjetjih in gospodinjstvih. Družina izdelkov TigerVoIP omogoča cenovno ugodno integracijo najnaprednejših naprav v obstoječe sisteme. SMC se z VoIP-om usmerja predvsem na trg malih in srednjih podjetij.

Tretji steber letošnje predstavitve SMC-ja predstavljajo stikalne tehnologije. Na ogled bo široka paleta stikal, od neupravljivih in inteligentnih pa vse do upravljivih modelov. Mogoče pa si bo ogledati tudi delovanje rešitev v povezavi z novimi izdelki.

Obiskovalcem, ki jih zanimajo zanesljive širokopasovne storitve na obstoječih bakrenih povezavah, bodo predstavljene različne naprave VDSL/VDSL2 s podporo hitrostim do 250 Mb/s. Glede na uspeh številnih uspešnih projektov VDSL, izpeljanih v preteklosti, namerava SMC v naslednjih mesecih predstaviti nove rešitve VDSL2, s katerimi bo še povečal svoj tržni delež.

Podjetje SMC se bo na CeBIT-u predstavilo na razstavnem prostoru E09 v hali 13, na vprašanja obiskovalcev pa bodo odgovarjali SMC-jevi strokovnjaki za omrežja.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GAJCOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 23 00

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
sl_SISlovenian