Facebook
Igre
Socialna omrežja
28.12.2010 08:49
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spletna igra CityVille obnorela uporabnike socialne mreže Facebook

Spletna igra CityVille je preprosta, simpatična in barvita.
Spletna igra CityVille je preprosta, simpatična in barvita.

Na priljubljenem socialnem omrežju Facebook ne najdete le svojih prijateljev in Računalniških novic. Tam je namreč na voljo še kopica bolj ali manj zabavnih brezplačnih spletnih iger. Verjetno ste vsi tisti, ki uporabljate socialno omrežje Facebook, v zadnjem času od kakšnega prijatelja ali znanca že dobili povabilo, da se pridružite igralcem iz dneva v dan bolj priljubljene spletne igre CityVille.

Tu pravzaprav gre za novo igro, ki je precej podobna igri FarmVille, le da namesto kmetije skupaj s prijatelji in znanci gradimo velemesto. Kot vse kaže je programska hiša Zynga z novo spletno igro zadela v polno, saj je v enem samem mescu »zbrala« več kot 60 milijonov uporabnikov. Spletna igra CityVille je dejansko brez težav in po desni strani prehitela celo dosedanjo uspešnico FarmVille.

Kaj je torej pri spletni igri CityVille tako privlačnega? Je to nek skriti čar, ki ga ima gradnja velemesta ali je to morebiti tekmovanje s prijatelji in višanje virtualnega ega? Verjetno kakor za koga. Dejstvo je, da spletna igra CityVille vsebuje tako delček tekmovalnosti kot skrbi za rast in napredovanje velemesta ter sodelovanja s prijatelji in znanci. Očitno je avtorjem uspelo najti ravno pravo mešanico sestavin, ki so potrebne za uspeh. Ali vas je spletna igra CityVille socialnega omrežja Facebook že osvojila ali celo zasvojila?


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več