Strojna oprema
03.01.2006 09:51
Posodobljeno 18 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super zavese za Okna

Skupina Futura, vodilni domači proizvajalec rešitev za “strojne” ohranjevalnike zaslonov, ki omogočajo izkoriščati vse potenciale za prosti čas na delovnem mestu, je na svetovni trg lansirala najnovejši servisni paket za Curtains for Windows 1.0 Professional. Service Pack 1 vključuje najnovejše varnostne rešitve in inovacije, z novimi proaktivnimi elementi vpeljuje večjo varnost in s tem uporabnikom Curtains for Windows zagotavlja najboljšo možno zaščito pred delom, neželeno pošto, hekerji, črvi in drugimi nevarnostmi.

“Service Pack 1 za Curtains for Windows 1.0 Professional je pomemben korak pri zagotavljanju pomoči našim strankam, da svoj delovni prostor zaščitijo pred novimi delovnimi nalogami ter se bolj prilagodijo povečani rasti sofisticiranih napadov s strani nadrejenih in sodelavcev,” je povedal Matjaž Klipšteter, direktor podjetja Futura PR, in dodal: “Izdelek je rezultat nenehnih vlaganj v inovacije in v obsežne raziskave na področju vedenja posameznikov na delovnem mestu.”

V času lansiranja Service Pack 1 na svetovni trg, bo Skupina Futura servisni paket prek pošte in osebnih obiskov tehnične ekipe distribuirala tudi svojim strankam, partnerjem in ostalim uporabnikom Curtains for Windows 1.0 Professional. Vsi ostali pa se lahko za Service Pack 1 obrnejo na Skupino Futura oziroma ji svoje želje sporočijo po elektronski pošti. Čas dostave je odvisen od številnih dejavnikov, kot so lokacija uporabnika, zahtevani jezik in stopnja povpraševanja po Service Pack 1.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Sprejemnik Magda Peric s.p.

Preserje pri Komnu 2B, 6223 Komen, Tel: 041 635 272
Pametni Telefoni , Sprejemniki, Daljinski Upravljalniki, Tablični Računalniki, Avto Nosilci, Antene ... Več
Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

AI-SI GLOBAL d.o.o.

Krivec 1, 1000 Ljubljana, Tel: 040 886 886
sl_SISlovenian