Računalništvo, telefonija
06.03.2017 09:24

Deli z drugimi:

Share

Ta preklopni telefon je neuničljiv!

Preklopni pametni mobilni telefon Kyocera Torque X01 ne bomo zlahka uničili!
Preklopni pametni mobilni telefon Kyocera Torque X01 ne bomo zlahka uničili!

Nesporno je, da preklopni pametni mobilni telefoni vse bolj prihajajo v ospredje, saj se zaradi njihove praktičnosti zanje odloča vse več proizvajalcev in s tem posledično uporabnikov storitev mobilne telefonije. Med vsemi trenutno izstopa podjetje Kyocera, saj je pripravilo napravo, ki je primerna tudi za aktivne uporabnika. Nova naprava s prodajno oznako Torque X01 je namreč bila izdelana na način, da brez težav preživi nenamerne padce, udarce in celo vodo. Novost je namreč združljiva s standardi IPX5, IPX8 in IP6X.

Ker je preklopni pametni mobilni telefon Kyocera Torque X01 združljiv z vojaškim standardom 810G, to pomeni, da lahko brez okvar zdrži padce z do 1,8 metra na jekleno ali betonsko površino. Novost bomo zaradi tega le stežka nenamerno uničili. Tudi glede strojne opreme je pametni mobilni telefon Kyocera Torque X01 zanimiv. Ta je namreč opremljen z 8,6-centimetrskim (3,4-palčnim) zaslonom ločljivosti FWVGA, digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk s sistemom samodejnega ostrenja, dvema zvočnikoma postavljena spredaj in zmogljiv procesor Snapdragon frekvence 1,1 gigahercev.

Preklopni pametni mobilni telefon Kyocera Torque X01 podpira pomnilniške kartice microSD, in sicer do kapacitete 32 gigabajtov in hitro mobilno omrežje 4G/LTE. Tu najdemo še bogato paleto raznovrstnih tipal za merjenje različnih zunanjih dejavnikov, kot so vreme, temperatura, višina in pritisk. Vse informacije se prikažejo na zaslonu, uporabnik pa lahko aktivira tudi zvočna opozorila za posamični merjeni parameter.

Neuničljivi preklopni pametni mobilni telefon Kyocera Torque X01 bo naprodaj v dveh barvah, in sicer v srebrni in rdeči barvi. Maloprodajna cena novosti pa vsaj zaenkrat še ni znana, verjamemo pa, da ta ne bo ravno nizka, saj gre za edinstveni izdelek.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Sberbank d.d.

Dunajska cesta 128a, 1000 Ljubljana, Tel: 080 22 65

MIKROCOP d.o.o.

Industrijska cesta 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
sl_SISlovenian