Računalništvo, telefonija
21.04.2004 08:40
Posodobljeno 19 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Teleinfos odprl svoja vrata

Peti, jubilejni Teleinfos, osrednji dogodek telekomunikacij in informacijske tehnologije v Sloveniji in njeni okolici je danes odprl svoja vrata. Prireditev, ki na enem mestu ponuja na ogled tehnologije, rešitve in storitve za vsa družbeno pomembna področja, bo potekala do 24. aprila 2004 v Cankarjevem domu v Ljubljani. Tam bodo tudi Računalniške novice.

Poslanstvo prireditve je predstavitev najnovejših dosežkov telekomunikacij, ki prispevajo k razvoju slovenskega gospodarstva, ponujajo številne poslovne priložnosti in izboljšujejo kakovost življenja. Teleinfos tako želi skupaj s svojimi strateškimi partnerji pomembno prispevati k razvoju informacijske družbe, širiti obzorje znanja in učiti, kako čim bolj učinkovito uporabljati telekomunikacije. Zato je za vse obiskovalce omogočen PROST VSTOP na prireditev.

Prireditev ostaja razdeljena na razstavni in izobraževalni del. Razstava bo postavljena v Veliki sprejemni dvorani in v Prvem preddverju Cankarjevega doma. Razstavljavci bodo na ogled postavili najnovejše in najboljše iz telekomunikacijske in informacijske tehnologije. Njim so se pridružili še projekti, ki so bili izbrani na razpisu Skupaj do prave povezave. Skupno število razstavljavcev je 51.

Razstavljavci imajo v okviru prireditve možnost še dodatno predstavili svoje storitve, rešitve in tehnologije. Predstavitve blagovnih znamk bodo potekale v dvoranah in so namenjene različnim ciljnim skupinam, ki jih zanimajo predstavitve novih izdelkov, storitev in rešitev.

V sklopu izobraževalnega dela prireditve bo organiziranih več kot 70 predavanj znotraj 11-ih tematsko zaokroženih seminarjev ter 12-ih praktičnih delavnic namenjenih različnim ciljnim skupinam. Kot novost letošnje prireditve lahko izpostavimo vsebine namenjene populaciji, ki je že zakoračila v tretje življenjsko obdobje.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Sprejemnik Magda Peric s.p.

Preserje pri Komnu 2B, 6223 Komen, Tel: 041 635 272
Pametni Telefoni , Sprejemniki, Daljinski Upravljalniki, Tablični Računalniki, Avto Nosilci, Antene ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, Podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
sl_SISlovenian