Televizorji
Računalništvo, telefonija
26.01.2021 12:29
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Televizorji po privlačnih cenah. Samsung, Sony, pa tudi Vox in Manta za vsak žep

Težko si predstavljamo dom brez televizorja. Nekateri uporabniki imajo raje šport, drugi filme, tretji dokumentarne oddaje, četrti serije in še bi lahko naštevali. Televizorji so skoraj nepogrešljivi.
Samsung 43Q60TAU 109 cm (43") 4K UHD Smart QLED TV
Samsung 43Q60TAU 109 cm (43") 4K UHD Smart QLED TV

Danes vse naprave postajajo pametne in televizorji niso nobena izjema. Kakšnega si bomo privoščili, je odvisno predvsem od naših želja in tega, koliko smo za napravo pripravljeni odšteti. V času koronakrize vsi ponudniki televizijskih vsebin ugotavljajo, da pred zaslonom preživimo več časa kot sicer. Tudi zato velja razmisliti o televizorju, ki ga boste gledali z veseljem.

Do 51 % popusta

V spletni trgovini enaA.com so zato pripravili akcijsko ponudbo, v kateri so cene naprav pošteno oklestili. Popusti segajo od 10 do kar 51 %. Cene se gibljejo med 110 in 699 evri, na voljo pa je pestra paleta naprav, od televizorja s 55-centimetrsko (22-palčno) diagonalo, primernega za v manjšo sobico do spodobnih 140 centimetrov (55 palcev).

V tokratni akciji so poskrbeli, da je izbira primerna za vsak žep, ob pregledu pa ugotovimo, da gre tudi pri tistih najdražjih za denarnici prijazno ponudbo brez pretirano velikih zaslonov. Izpostavili so naprave, ki jih danes pri uporabnikih najdemo najpogosteje.

Samsung, Sony, Panasonic …

Samsung, Sony in Panasonic sodijo v skupino naprav, ki so nekoliko dražje uveljavljene znamke. Vrhunska tehnologija, združena v napravah s kvalitetnimi zasloni visokih resolucij, ozkimi (pri nekaterih televizorjih komaj vidnimi) robovi, živimi barvami, pametno tehnologijo, ki se skriva v izredno tankem ohišju. Nekateri primerki so skoraj dizajnerski in ne bodo samo popestrili dogajanja v osrednjem prostoru vašega doma, ampak bo prostor s televizorjem zaokrožena celota, kjer se boste odslej zadrževali s še večjim zadovoljstvom. Aplikacije na televizorju bodo poskrbele za še več zabave, in ja, televizorji postajajo vse bolj podobni našim pametnim telefonom, na katerih je možno spremljati vse mogoče vsebine.

… ter manta in Vox kot resna konkurenta

Tudi pri nižjecenovnih primerkih, kot so televizorji znamk Manta in Vox, nikakor ne skoparijo s ponudbo. Za nižjo ceno boste dobili zelo podobne specifikacije kot pri premium znamkah. Če niste tisti najzahtevnejši uporabniki, vam bodo ti televizorji nudili izjemno izkušnjo, resolucijo slike, pametne vmesnike in še bi lahko naštevali. V enaA.com so ceno najbolj znižali prav Vox 4K UHD Android TV, za katerega boste namesto 699,99 evra zdaj odšteli le 339,90 evra. Ponudba, ki jo velja zagrabiti.

Celoten nabor televizorjev spletne trgovine enaA.com si oglejte NA POVEZAVI.

Akcija velja do 31.1.2021 oziroma do razprodaje zalog.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ABC ACCELERATOR

Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 041 261 222

INTERA d.o.o.

Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj, Tel: 05 908 99 93
Podjetje Intera razvija slovenski sistem Intrix , namenjen prodaji, CRM (upravljanje odnosov s strankami), vodenju projektov, servisu in marketingu. Glavna prednost sistema je prilagodljivost ... Več
Zlati partner

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640