Računalništvo, telefonija
20.09.2004 13:42

Deli z drugimi:

Share

The ONE – eden in edini zmagovalec

Nokia in Digital Legends Entertaiment (DLE), špansko podjetje, ki razvija nove igralne koncepte in inovativne tehnologije na področju digitalne zabave, sta napovedala še eno vznemirljivo igro, ki bo dopolnila paleto iger za mobilni igralnik Nokia N-Gage. Igra ONE, 3D pretepačina v urbanem realnem okolju, je razvita posebej za platformo N-Gage in bo zato izkoristila vse prednosti tega igralnika.

Igra ONE ponuja številne možnosti prilagoditev po željah igralca. Igralci lahko ustvarjajo dobesedno milijone različnih unikatnih likov različnih barv kože, telesnih značilnosti, zunanje podobe. Igra ONE omogoča tudi številne različice igranja – z enim samim igralcem, lokalne povezave prek brezžične tehnologije Bluetooth in razširjene možnosti igranja, ki jih nudi Nokia N-Gage Arena, virtualna skupnost igralcev. On-line rangiranje igralcev prek N-Gage Arene ne razvršča igralce le po številu dobljenih bojev, ampak tudi glede na spretnost in veščine, ki jih obvladuje posamezni lik, kot so zapletenost in kompleksnost potez, natančnost in moč udarcev in brc. Razvrščenje prav tako upošteva čas, ki ga igralec potrebuje, da unesposobi nasprotnika, in moč, ki mu je še ostala po koncu dvoboja.

Igralce bo igra ONE popeljala na realne urbane lokacije po vsem planetu, kjer se bodo prilagojeni junaki soočali z najrazličnejšimi dogodivščinami in jih premagovali z uporabo svojih bojnih veščin. Edina možnost, da se igralec povzpe na vrh lestvice rangiranja, je izzivanje drugih junakov po vsem svetu, zmaga nad njimi in s tem prevzetje njihovih veščin bojevanja. Igra ONE je igra zmagovalcev in poražencev. In končno igra prave legende – enega in edinega zmagovalca, saj bo le nekdo “The One”.

Pretepačina ONE je edinstven izzivalec v žanru te vrste. S sijajno grafiko, z izdelanim mehanizmom boja in realnim urbanim okoljem ponuja igra ONE posebno igralno doživetje na mobilnem igralniku Nokia N-Gage. V odločilne boje igre ONE se bo mogoče spustiti maja 2005.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več

AI-SI GLOBAL d.o.o.

Krivec 1, 1000 Ljubljana, Tel: 040 886 886

RAČUNALNIŠKE STORITVE SREČKO GLUŠIČ s.p.

Rimska cesta 3, 8210 Trebnje, Tel: 031 499 455
G-Tech, Srečko Glušič s. p., je računalniško podjetje, ki se uspešno ukvarja s svetovanjem, prodajo, servisom in reševanjem osebnih podatkov na vaših računalnikih. Skrb za ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
sl_SISlovenian