Računalništvo, telefonija
13.01.2017 14:14
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uber in Manchester United postala partnerja

Uber in Manchester United postala partnerja
Uber in Manchester United postala partnerja

Uber bo združil moči z nogometnim klubom Manchester United, da bi nogometnim navdušencem po vsem svetu ponudil ekskluzivne vsebine iz zakulisja legendarnega stadiona Old Trafford.

Z bazo oboževalcev, ki jo ima Manchester United po vsem svetu, angleški nogometni klub s 569 milijoni oboževalcev v več kot 30 državah spada med najbolj popularne nogometne klube sploh.? Novo partnerstvo omogoča navijačem, ki uporabljajo Uber za pot na tekmo, da med vožnjo (in tudi po njej) gledajo razne ekskluzivne vsebine kot so recimo priprava nogometašev na zelenici, dogajanje iz tiskovnih konferenc, praznovanja po tekmah itd.

Uber bo sodeloval z “rdečimi vragi” pri ustvarjanju vsebin, ki vključujejo tako izseke pred tekmami, kot tudi zanimivo dogajanje po tekmah. Aplikacija, ki jo pripravljajo, bo med drugim gostila tudi razna tekmovanja, kjer bodo sodelujoči temovali za vstopnice in ostale privlačne nagrade. Vidimo lahko predvsem ta interaktivni moment, ki postaja vedno bolj privlačen za vse ustvarjalce aplikacij.

V skupni izjavi sta Uber in Manchester United povedala, da je njun glavni cilj združiti navijače na dan tekme, kjerkoli že temo gledajo, prav tako pa seveda oba akterja želita čim več ljudi privabiti na Old Trafford.

Predstavnik Manchester Uniteda je za portal Mashable povedal: “Vsi nogometni navdušenci vedo kako pomemben del tekme je sama pot na tekmo. Gre za prav posebno izkušnjo. Želimo si ustvariti interaktivne kampanje in izkušnje za našo celotno globalno bazo navijačev, želimo si ustvariti strast po potovanju na Old Trafford”.

Kot del partnerstva, bo posebej pred Old Traffordom vzpostavljeno Uber “pick-up/drop off” mesto, kjer se bodo zbirali navijači iz vseh koncev in krajev sveta, kot je to prikazano na spodnjem videu.

Amy Friedlander Hoffman, vodja poslovnega razvoja in eksperimentalnega marketinga podjetja Uber, je povedala: “Mi smo popolnoma navdušeni nad partnerstvom z Manchester Unitedom. Ne gre zgolj za to, da olajšamo prihod na tekmo, temveč gre predvsem za izkušnjo, ki jo želimo navijačem podati skozi celotno sezono. Ne glede na to kje so, povsod lahko spremljajo in podpirajo svoj klub”.

Dodatne podrobnosti o tem, kako bi preko aplikacije Uber uporabnikom ponujal izpostavljene ekskluzivne vsebine niso znane. Prav tako ni povsem jasno kako bo Uber ugotovil ali so uporabniki dejansko uporabili Uber za prevoz do tekme. Zna se zgoditi, da bo Uber, v primeru prevelike “radovednosti”, deležen kritik zaradi vdora zasebnosti in ravno zato morajo biti še posebej previdni. Predstavnik Uberja je zatrdil, da so trenutno v fazi finiširanja podrobnosti glede same vsebine, ki jo bodo ponujali in kako bo predvsem ta vsebinski del deloval. Nadaljnje informacije bodo po njegovih besedah razkrili dokaj hitro.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
sl_SISlovenian