Računalništvo, telefonija
23.01.2007 11:10

Deli z drugimi:

Share

Uspeh HP-jevega pisarniškega papirja

HP je bil v novem poročilu podjetja Opticom International Research imenovan za eno izmed treh vodilnih blagovnih znamk za pisarniški papir v Evropi.
Sedmo letno poročilo Brand Equity Tracking Survey so v podjetju Opticom International Research pripravili na podlagi ankete, v kateri je sodelovalo več kot 4.000 končnih uporabnikov iz sedmih evropskih držav. Poročilo je standardno merjenje blagovnih znamk v industriji proizvajalcev potrošnega materiala. Najnovejše ugotovitve kažejo, da se je HP-jeva blagovna znamka na področju pisarniškega papirja v samo enem letu iz dvanajstega mesta povzpela na tretje. Ta uspeh je dokaz, da se je HP-jeva tehnologija papirja ColorLok izkazala za takojšnjo prodajno uspešnico.
Papir HP Everyday s tehnologijo ColorLok je namenjen vsakodnevni uporabi. Zagotavlja visoko kakovost tiska, odpornost na razmazanje in hitro sušenje. Tehnologijo sta skupaj razvila HP in podjetje International Paper, ki je specializirano za proizvodnjo papirja in embalaže. Temelji na dveh posebnih dodatkih, ki se dodata papirju v proizvodnem procesu. Dodatka zadržita črnilo blizu površine papirja, kar izboljša optično gostoto. Rezultat je poudarjena, temnejša črnina in bolj žive barve. Dodatka prav tako izboljšata hitrost sušenja, zaradi česar je papir manj občutljiv na razmazanje in vodo.
Za briljantne in trajne barve poskrbijo črnila HP Vivera. Izjemne lastnosti so rezultat mešanice sestavin vrhunske kakovosti, posebnih receptov črnil in edinstvenega proizvodnega procesa. Fotografije kakovosti fotografskega laboratorija je mogoče s paketi HP Photo Set natisniti že za 0,29 evra na fotografijo. Celotna ponudba HP-jevih izdelkov, vključno s papirjem HP Premium Photo in izbranimi tiskalniki HP, je bila prilagojena uporabi s temi tiskalniškimi črnili.
Pomen tonerjev pri doseganju dobrih rezultatov odraža tehnologija tonerjev HP ColorSphere. Skrivnost višje kakovosti tiska je v kemični sestavi, dodatkih in elektrostatičnih lastnostih tonerjev, ki jih HP razvija že več kot 20 let. Tonerji ColorSphere zagotavljajo do 40 odstotkov bolj briljantne barve in do 20 odstotkov širši barvni spekter kot pri prejšnjih generacijah barvnih tonerjev HP. Prav tako skrbijo za dosledni nadzor nad podajanjem papirja v različnih vremenskih pogojih v celotnem življenjskem ciklu tonerjev. Vsaka natisnjena pika je ustvarjena z dosledno enako količino tonerja, kar je porok za realistično predstavitev barv in natančno barvno vrednost.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

OSIR-ERPIS d.o.o.

Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Tel: 041 740 273

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
sl_SISlovenian