Računalništvo, telefonija
07.03.2017 12:15
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

V novem letu po nova znanja z aplikacijo Lynda

Za E-izobraževanje je osebni računalnik nepogrešljivo orodje.
Za E-izobraževanje je osebni računalnik nepogrešljivo orodje.

Ena izmed večjih prednosti tehnologije je dostopnost do znanja. Slednje se ponuja v obliki aplikacije Lynda, ki je danes v lasti podjetja LinkedIn oziroma podjetja Microsoft. Lynda vam na prijazen in učinkovitn način predstavlja dostop do novih znanj in s tem izboljšuje vaš konkurenčni položaj na trgu dela. Ne glede na to na katerem področju digitalnega sveta se želite izobraževati, vam Lynda ponuja primeren program.

Izobraževalni programi so predstavljeni v seriji krajših posnetkov. Slednji trajajo od nekaj minut pa vse do pol ure. V okviru posnetkov se predstavi tematika in uporabniku posreduje podrobna razlaga. V primeru, da bi se radi naučili programiranja v določenem programskem jeziku, boste primorani tudi sproti aktivno izvajati naloge na vašem računalniku. Na voljo vam je namreč učno gradivo s katerim sledite samemu izobraževalnemu programu. Video posnetke si lahko tudi namestite na vašo pametno napravo in jih spremljate na primer na poti v službo ali takrat, ko nimate dostopa do brezžične povezave. Ob koncu izboraževalnega programa boste prejeli certifikat, ki sam po sebi ni veliko vreden vendar pa se uporablja za prikaz vašega pridobljenega znanja. Lynda ima namreč na voljo matriko s katero se prikazujejo področja na katerih ste se izobraževali in nivo znanja katerega ste pri tem dosegli.

Lynda je primerna zlasti za tiste, ki delo opravljate samostojno oziroma tako imenovane freelancerje. Slednji ste veliko bolj odvisni od lastnega znanja in konkurenčnosti na trgu zato je neprestano izobraževanje ključno za dolgoročni uspeh.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

IPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
sl_SISlovenian