Računalništvo, telefonija
26.03.2007 14:42
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

V pričakovanju podelitve nagrade za najboljšega ITK managerja

Že drugič zapored bo podeljena nagrada katere ambicija je, da poleg ovrednotenja pomembnih dosežkov posameznika in podjetja, promovira in povečuje ugled informatike v gospodarstvu in družbi.

Letošnja podelitev, ki bo potekala v kongresnem centru Mons, v sredo 28. marca, bo z obiskom ministra za razvoj Dr. Žige Turka, ki bo podelil nagrado, dobila pomemben poudarek. Prireditve se udeležuje blizu 100 managerjev informatike, predstavnikov ITK (informacijsko komunikacijskih) podjetij, članov uprav podjetij in direktorjev (Prijave: http://www.cio.si/sl/prijavnica.asp)

Nagrada se podeljuje enkrat letno, na podlagi prispelih nominacij, ki jih pregleda in ovrednoti odbor za podelitev nagrade, ki deluje v sklopu projekta CIO konference (CIO – Chief Information Officier). Izborni postopek poteka v več fazah in vključuje tudi intervju s kandidati, saj se ne ocenjujejo le dosežki temveč tudi kompetence potencialnega prejemnika nagrade. Odbor za podelitev nagrade sestavljajo ugledni predstavniki panoge, člani uprav in direktorji podjetij. Kljub množici nagrad s področja vodenja, podjetništva pa nagrada “CIO leta” uspešno pokriva vrzel na področju ITK managementa. Med slovenskimi managerji informatike je namreč veliko takšnih, ki s svojim znanjem, izkušnjami, ambicijami presegajo le okvire področja informatike in organizacije. Zato ni presenetljivo, da se je v mnogih podjetjih v preteklem letu zgodilo, da je direktor informatike postal član uprave ali celo direktor podjetja. Naloga vseh v panogi je, da se tudi na ta način prezentira kakovost, napredek in sposobnost slovenskega ITK managementa.

Organizator prireditve, podjetje Housing iz Ljubljane, obljublja prijetno in zanimivo prireditev, ki se bo pričela z uradno podelitvijo nagrade ob 11.30 uri, glasbenim nastopom Alenke Gotar in svečanim kosilom. Za večino je to še ena priložnost, da se srečajo s kolegi, se pogovorijo, navežejo nove stike in preživijo nekaj prijetnih uric. Panoga ITK pa bo ponovno opozorila nase in na možnosti, ki jih ponuja gospodarstvu.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
sl_SISlovenian