05.02.2017 21:58
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Večfunkcijske naprave OKI za vsako pisarno

..Podjetje Mikro Ing Trade d.o.o. svojim strankam ponuja rešitve na področju tiskanja. V njihovi široki ponudbi najdemo tudi večfunkcijske naprave OKI..
Serija OKI MC
Serija OKI MC

Večfunkcijske naprave serije OKI MB in MC

MB serija večfunkcijskih naprav je poznana po svoji hitrosti delovanja in sposobnostjo velikih količin mesečnega tiska. Naprava je idealna za večje delovne skupine, avtomatsko obojestransko tiskanje, kopiranje, skeniranje in funkcija faksa v kombinaciji s tonerji izjemno visoke kapacitete in izjemno zanesljivo digitalno tehnologijo LED pa pomagajo obdržati nizke stroške tiska.

MC serija barvnih večfunkcijskih naprav postavlja nove standarde za tiskalnike za mala podjetja saj ponuja neprimerljivo vrednost in širok nabor funkcionalnosti, ki so dosegljive vsaki organizaciji. Izjemna hitrost delovanja in zasnova naprave opravijo z grafično bogatimi dokumenti brez težav, s tem pa je v veliko pomoč podjetjem, ki še razvija svojo znamko in bi to želelo narediti na ugoden način. S serijo OKI MC lahko tiskate barvni material profesionalne kakovosti brez potrebe po zunanjemu izvajalcu.

Obe seriji se lahko pohvalita z odprto platformo, ki omogoča tudi priključevanje drugih naprav na tiskalnik, poganjanje aplikacij drugih razvijalcev in razvoj vaše lastne rešitve za upravljanje s tiskanjem.

Katere so glavne prednosti OKI tiskalnikov?

Med drugim OKI poskrbi za brezplačne programske rešitve, ki vam ponujajo izjemne funkcionalnosti. Med njimi najdemo:

  • Programsko oprema ABBYY, ki poskrbi za funkcijo OCR oziroma prepoznavanje besedila na skeniranih dokumentih, kar pomeni, da vam ne bo več potrebno ročno prepisovati dokumentov. Z enim klikom lahko ustvarite dokument, ki ga brez težav urejate ne glede na njegovo predhodno obliko.
  • Programska oprema za upravljanje mrežnih tiskalnikov vam omogoča nadzor nad stroški tiskanja v vaši organizaciji, omejevanje nepooblaščenega dostopa in odpravljanje težav na kateremkoli tiskalniku v sistemu.
  • Programsko opremo Sendys Explorer Lite (v nadaljevanju SEL) vam omogoča upravljanje z dokumentnim sistemom brez dodatnih stroškov. S pomočjo SEL lahko zajamete dokumente iz večfunkcijskih naprav, mobilnih naprav, spletnih vmesnikov in elektronske pošte. Zajete dokumente lahko pretvorite v širok nabor drugih formatov in jih nato brez težav distribuirate po omrežju. Programska oprema SEL je odlična izbira za mala podjetja.

Pri OKI so mislili tudi na varnost, saj je dokumente od uporabnika do tiskalnika mogoče prenašati preko zaščitene povezave. To pomni, da uporabnik samo tiskanje sproži z vnosom gesla ali s pomočjo brezstične kartice. Po končanem tisku se dokument avtomatsko pobriše z trdega diska, ki se nahaja v tiskalniku.

Ker ogromno informacij danes prenašamo na naših mobilnih telefonih in tablicah ter podobnih pripomočkih, so pri OKi pomislili tudi na brezžično tiskanje. Na voljo je AirPrint (verzija 1.6) in Google Cloud Print 2.0, ki sta prisotna na novejših modelih.

Zakaj izbrati tiskalnike OKI?

OKI je zelo dobro poznano ime v svetu tiska. Njihove naprave odražajo kvaliteto, tako na področju tiska kot same izdelave in vzdržljivosti tiskalnika. Uporaba njihovih naprav je enostavna, prav tako tudi vzdrževanje. S svojo inovativno programsko opremo poskrbijo, da je uporabniška izkušnja pri uporabi njihovih naprav na najvišjem nivoju. Za razliko od nekaterih drugih proizvajalcev svoje platforme ne zapirajo ampak dopuščajo, da si uporabniki sami naložijo ali naredijo aplikacije, ki jim bodo služile pri njihovem delu. S tem spodbujajo inovativnost in sodelovanje tudi širše, izven prostorov podjetja. (P. R.)

#Okvir#

Znamko OKI v Sloveniji zastopa podjetje Mikro Ing Trade d.o.o., kjer vam bodo podali tudi več informacij o tiskalnikih.

##


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS

Ostrava, Češka,
Notice: Undefined index: number in /wwwroot/staging.racunalniske-novice.com/wp-content/themes/racnovice/content-partner-news.php on line 57

Notice: Undefined index: city in /wwwroot/staging.racunalniske-novice.com/wp-content/themes/racnovice/content-partner-news.php on line 57
,

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4C, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Zlati partner

Sprejemnik Magda Peric s.p.

Preserje pri Komnu 2B, 6223 Komen, Tel: 041 635 272
Pametni Telefoni , Sprejemniki, Daljinski Upravljalniki, Tablični Računalniki, Avto Nosilci, Antene ... Več

OSIR-ERPIS d.o.o.

Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Tel: 041 740 273
sl_SISlovenian