Telefonija
27.03.2007 07:45
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Walkman telefon z uličnim slogom

Novi Sony Ericssonov WALKMAN telefon W580 je glasbeni telefon s čistim uličnim slogom. Tanki telefon z drsnim odpiranjem zagotavlja odličen zvok ob telefoniranju in popolno Walkman glasbeno doživetje. Shrani lahko do 470 pesmi, ima fotoaparat z dvema milijonoma slikovnih pik, ki je diskretno vgrajen v drsnem delu, obilo iger ter športnih in zabavnih funkcij.

“Walkman® telefon W580 je oblikovan tako, da ustreza vašemu slogu življenja: v avtu, na zabavi ali v telovadnici” pojasnjuje Steve Walker, direktor trženja pri Sony Ericssonu. W580 vam omogoča, da imate najnovejšo glasbo ves čas pri sebi, deluje pa tudi kot prenosni foto album in žepna igralna naprava. Ker ima vgrajene športne aplikacije, vam bo služil tudi med tekom, saj meri tako hitrost kot pretečeno razdaljo.”

Najnovejši Walkman® telefon premika meje urbanega sloga. Ko je drsnik zaprt pride do izraza ledeno hladen dizajn telefona v sivi ali beli barvi. Odprite drsnik in telefon bo z vročimi oranžnimi toni in svetlobnimi efekti ob straneh resnično pritegnil pozornost.

Telefon je debel le 14 mm in človek se sprašuje, kje je v njem prostor za vso glasbo, fotoaparat in zabavne aplikacije. Vse gre vanj brez težav in brez kompromisov na račun uporabnika. Poleg tega, da shrani do 470 pesmi, lahko s priloženo programsko opremo za upravljanje glasbe Disc2Phone in kabla USB glasbo enostavno prenašate iz računalnika v telefon. Če želite pridobiti podatke o skladbah, ki jih ne poznate, lahko uporabite storitev TrackID™. Storitev deluje tudi, če glasbo predvajate na glas ali prek RDS FM radia. Medtem si vzemite čas in si oglejte svetlobne učinke telefona W580. Krmarite do predvajalnika Walkman® in barva se samodejno spremeni v žarečo oranžno.

S Walkman® telefonom W580 lahko svoje priljubljene pesmi poslušate tudi med tekom. Telefon šteje korake in porabljene kalorije ter nadzira hitrost, razdaljo in čas teka. Za motivacijo dodajte še vaše priljubljene melodije in W580 postane popoln fitnes partner ne glede na to, ali tečete, ste v telovadnici ali le na sprehodu.
Model W580 res ustreza standardom mobilne zabave. Fotoaparat z dvema milijonoma slikovnih pik in hitra povezava omogočita, da je pošiljanje slik v blog in neposredno pošiljanje sporočil otročje lahko. 3D igre omogočajo veliko akcije. Nekaj dobro znanih iger je že naloženih. Drsnik je mogoče premakniti tudi tako, da je dovolj prostora za velik 2-palčni barvni zaslon, ki je idealen tako za igre kot za brskanje po spletu in ogledovanje vaših fotografij.

Čeprav W580 kar prekipeva od uličnega sloga, lahko s svojim Walkman® telefonom uporabljate obilo dodatne glasbene opreme in tako naredite še boljši vtis. Dva kompleta dodatnih zvočnikov – prenosni zvočniki MPS-70 in MPS-75 – telefon W580 hitro spremenita v dušo in srce vsake zabave. Če želite glasnost še povečati, lahko z Bluetooth™ glasbenim sprejemnikom MBR-100 glasbo predvajate prek domačega stereo sistema, W580 pa uporabljate kot daljinski upravljalnik za spreminjanje glasnosti in izbiranje skladb. Sony Ericsson W580 je modernega videza in zveni odlično ne glede na to, ali ste na zabavi ali na sprehodu.

Walkman® telefon W580 je štirifrekvenčna naprava EDGE (850/900/1800/1900) s hitrostjo prenosa podatkov 2,5 G in bo na voljo na izbranih trgih od tretjega četrtletja 2007 naprej.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZASLON TELECOM d.o.o.

Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 563 43 30
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin sagittis ex ultrices sagittis interdum. Etiam eget lorem consequat erat rutrum gravida pellentesque et metus. Phasellus ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
sl_SISlovenian