Igre
05.03.2017 09:33

Deli z drugimi:

Share

Za neomejeno igranje iger bo potrebno le plačati mesečno naročnino!

Naročnikom storitve Xbox Game Pass bo takoj na voljo več kot 100 iger za igralno konzolo Xbox.
Naročnikom storitve Xbox Game Pass bo takoj na voljo več kot 100 iger za igralno konzolo Xbox.

Konzole igre so še vedno relativno drage, zato je povpraševanje po njih pod pričakovanji programskih hiš. Zaradi tega so se pri podjetju Microsoft domislili nadvse zanimive poteze, ki bo zagotovo razveselila marsikaterega lastnika njegove igralne konzole Xbox One. Tu gre za mesečno naročnino za igre Xbox Game Pass, na podlagi katere bodo uporabniki konzolne igre prenesli kar preko svetovnega spleta in jih igrali na konzolah Xbox One.

Zanimiva mesečna naročnina za konzole igre za Xbox One bo sprva na voljo zgolj v Združenih državah Amerike, in sicer spomladi za okoli preračunanih 9,4 evrov na mesec. V prvi vrsti bo storitev namenjena igralnim konzolam Xbox, nekoliko kasneje pa bo na voljo še za uporabnike namiznih in prenosnih računalnikov z operacijskim sistemom Windows 10. Pri podjetju Microsoft so prepričani, da bo nova storitev dobro sprejeta, saj bo uporabnikom takoj na voljo več kot 100 iger, ki se bodo sproti posodabljale. Če pa se bodo uporabniki odločili za nakup izbrane igre, jo bodo prejeli za okoli 20 odstotkov ceneje.

Pri podjetju Microsoft računajo na to, da bodo z mesečno naročnino za igre Xbox Game Pass pridobili več denarja kot s klasično prodajo računalniških iger. Mesečna naročnina v višini preračunanih 9,4 evrov za več kot 100 iger je namreč dovolj mamljiva ponudba, ki se ji bodo lastniki Microsoftovih igralnih konzol Xbox le stežka uprli. Če bo storitev Xbox Game Pass v Združenih državah Amerike dejansko uspešna, pa jo bomo zagotovo še pred letošnjo jesenjo deležni tudi mi oziroma vsi lastniki igralnih konzol Xbov v evropskem prostoru.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

COMMA d.o.o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
sl_SISlovenian