Računalništvo, telefonija
06.07.2004 10:24
Posodobljeno 19 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za popravilo Lexmarka največ pet dni

Vzpostavitev lastnega centra za servisiranje in vzdrževanje Lexmarkovih tiskalnikov je prvi korak na poti k razširjanju storitvene dejavnosti, ki se je loteva Alterna Intertrade, ki je med drugim tudi slovenski uvoznik in distributer izdelkov Lexmark. Svojim strankam želijo ponuditi čim boljšo podporo, zato zagotavljajo, da bodo od prvega julija servisna popravila trajala največ pet dni. Servisni center za Lexmarkove tiskalnike se nahaja na Leskoškovi 6 v Ljubljani, v popravilo pa jih sprejemajo tudi pri vseh pooblaščenih prodajalcih. Poleg servisnega centra pa je novost v ponudbi Alterne Intertrade tudi možnost najema (operativni najem) zmogljivejših tiskalnikov in pa možnost nakupa po sistemu “staro za novo”.

Ob morebitni okvari tiskalnika omogočajo dnevni najem nadomestnega tiskalnika za minimalno ceno, o končanem servisu obvestijo lastnika s kratkim SMS sporočilom na njegov mobilni telefon, ob nakupu novega tiskalnika pa od cene odštejejo vrednost starega, če le-ta ni starejši od dveh let. Poleg tega lahko lastniki Lexmarkovih tiskalnikov z doplačilom podaljšajo garancijsko dobo z enega na do štirih let.

Za podjetja, pisarne in druge večje naročnike pri Alterni omogočajo najem tiskalnikov večje vrednosti. Pri omenjenem najemu se obračunava le uporabnina – uporabnik plačuje znesek, ki se spreminja glede na število natisnjenih dokumentov, ki jih mesečno natisne. Ob morebitnih okvarah lahko Alternini strokovnjaki opravijo servis tudi na sedežu uporabnika, kadar pa to ni mogoče, v času popravila brezplačno zagotovijo nadomestni tiskalnik. Poleg servisnih in vzdrževalnih del na tiskalnikih bodo serviserji poskrbeli tudi za zamenjavo dotrajanih tiskalnikov, za oskrbo s potrošnim materialom in za vse druge tiskalniške storitve.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o.

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Dobrodošli v spletni trgovini Toner123.si, kjer lahko izbirate med široko ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev in kartuš za ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. Z objavljanjem zaposlitvenih oglasov portal omogoča povezovanje ... Več
Zlati partner

Sprejemnik Magda Peric s.p.

Preserje pri Komnu 2B, 6223 Komen, Tel: 041 635 272
Pametni Telefoni , Sprejemniki, Daljinski Upravljalniki, Tablični Računalniki, Avto Nosilci, Antene ... Več
sl_SISlovenian