Računalništvo, telefonija
15.12.2016 09:12

Deli z drugimi:

Share

Zaradi razočaranja nad račuanlniki MacBook raste prodaja Surfacea!

Microsoft je z novo družino računalnikov Surface zadel v polno!
Microsoft je z novo družino računalnikov Surface zadel v polno!

Microsoft je na njihovem uradnem spletnem bogu razkril informacije o prodaji prenosnih in osebnih računalnikov družine Surface, s katerih se v zadnjem času kar precej govori. Microsoft je nad povpraševanjem po njegovih osebnih računalnikih več kot zadovoljen, saj trgovcem prodaja računalnikov Surface Pro, Surface Book, Surface Studio in Surface Hub gre kot za stavo. Za konec leta pa naj bi se prodaja pričakovano še povečala.

V mesecu novembru so trgovci nasploh zabeležili največjo prodajo Microsoftovih osebnih računalnikov družine Surface. Največ povpraševanja je bilo zabeleženega v Združenih državah Amerike ter v Veliki Britaniji in Nemčiji, veliko teh računalnikov pa je bilo prodanih tudi preko spletne trgovine Amazon. Pri tem pa je zanimivo to, da je kar precej uporabnikov odločilo za nakup računalnikov družine Surface, ker so bili razočarani nad Applovimi računalniki MacBook, saj jih je veliko zamenjalo Applovo napravo za Microsoftovo. Ti niso bili nič kaj navdušeni niti nad prenosnikom MacBook Pro.


Pri tem je vsekakor zanimivo tudi to, da je poraslo povpraševanje po stenskih računalnikih Surface Hubom, saj so ti zaradi visoke cene namenjeni le določenim uporabnikom. Vsekakor pa gre priznati, da je Microsoft z novo družino računalnikov Surface nedvomno zadel v polno, najkrajšo med vsemi pa jo bo po vsej verjetnosti potegnilo podjetje Apple.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56

OSIR-ERPIS d.o.o.

Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Tel: 041 740 273
sl_SISlovenian