RESULT d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 46470468
Matična št.:
5335205
Transakcijski račun:
SI56 0201 2001 1442 182
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih

RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo specifične želje svojih strank, ponujajo svetovanje in strokovno podporo pri uresničevanju poslovnih idej.

RESULT je pravi naslov za optimizacijo poslovanja

V RESULTu optimizirajo poslovanje podjetjem na poti rasti. Gradijo informacijske sisteme, ki jim pomagajo pridobiti nadzor nad poslovanjem, znižati stroške, pospešiti procese in premagati konkurente.

Že 30 let jim zaupajo tuje multinacionalke in domača hitro rastoča podjetja, od malih do največjih.

Ekipa šteje preko 70 strokovnjakov in beleži 100 % rast v zadnjih treh letih. Sestavljena je iz programskih ali podatkovnih inženirjev, podatkovnih analitikov in inženirjev poslovnih procesov.

Storitve

Uporaba poslovne in procesne inteligence, prilagodljivo poslovno planiranje, avtomatsko planiranje proizvodnje, vpeljava podatkovne inteligence, povezovanje najnovejših tehnoloških orodij … Vse omenjene storitve lajšajo in pospešujejo delo na področjih, kot so upravljanje, prodaja, kadrovske službe, dobavne verige, proizvodno-obdelovalni procesi, podpora in IT.

V RESULTu razvijajo tudi novo jedrno programsko opremo ali pa na kateri koli platformi le nadgradijo staro, izvedejo sistemske integracije in podatkovni inženiring vseh znanih baz podatkov.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice