PC H.AND d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 52070859
Matična št.:
5304989
Št. zaposlenih:
15
Transakcijski račun:
SI56 0230 9002 0054 615
Osnovna dejavnost:
G46.510 Trgovina na debelo z računalniškimi napravami
Ustanovitelj:
PCH skupina, naložbena dejavnost d.o.o.

Podjetje PC H.AND je na slovenskem trržišču prisotno že več kot 30 let. Glavna dejavnost podjetja je zastopstvo, servis, distribucija in prodaja računalnikov, računalniških komponent in opreme priznanih proizvajalcev, avdio-video in pisarniške opreme.

Temeljne vrednote podjetja, katerim so v PC H.AND-u zavezani od vsega začetka, so znanje, inovativnost, hitra odzivnost ter sposobnost prilagajanja različnim potrebam na trgu. Tako do svojih dobaviteljev kot tudi do kupcev vzdržujejo partnerski odnos.

V podjetju stremijo h kakovosti poslovanja, izdelkov in storitev, zato tudi pri zaznavanju novih tržnih priložnosti dajejo prednost hitremu in strokovnemu odzivu. Novih tržnih priložnosti se lotevajo temeljito, s čimer lahko gradijo na strokovnem zaupanju svojih partnerjev, tako na nabavni kot tudi na prodajni ravni.

Cilj podjetja je nenehno povečevanje poslovne uspešnosti in učinkovitosti, strankam pa omogočiti najsodobnejšo tehnologijo ter kakovostne in zanesljive rešitve ter storitve. Z nadgrajevanjem znanja za ustrezno svetovanje strankam odgovarjajo na vse bolj pomembno vlogo informacijskih tehnologij v domačih in poslovnih okoljih. Znanje predstavlja neprecenljivo vrednoto in ima pomemben vpliv tudi na osebnostni razvoj posameznika, zato ga spodbujajo na vseh ravneh poslovanja.

Kot uvoznik in prodajalec v PC H.AND-u na slovenskem trgu zastopajo svetovno priznana podjetja, kot so: PhilipsAOCBuffaloMikrotikSapphireZotacErgotronMemorySolution3M MicroTouchFSPi-GotU in Trezor ter smo že vrsto let uspešen poslovni partner podjetij MicrosoftIntelHPFujitsuCisco SystemsPanasonicEpsonCanonLenovo in Toshiba.

Program računalniške ter avdio-video opreme dopolnjujejo z zastopanjem in prodajo pisarniške opreme Intimus.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice