Življenjski slog
Aplikacije in dodatni programi
01.03.2021 20:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni roboti, ki vas bodo odrešili tegob čiščenja

.. Ste vedeli, da povprečno gospodinjstvo porabi kar 12,896 ur za čiščenje doma? To je skoraj leto in pol življenja. Obstaja boljši način ..
Robotski sesalnik Deebot Ozmo T8 poskrbi za čistočo v vašem domu
Robotski sesalnik Deebot Ozmo T8 poskrbi za čistočo v vašem domu

Ni skrivnost, da sta robotika in avtomatizacija podjetjem omogočili sledenje naraščajočemu povpraševanju po izdelkih. Zakaj ne bi enako storili v svojih domovih?

Robot za vsako družino

Za začetek potrebujete robotski sesalnik Deebot Ozmo T8 AIVI podjetja ECOVACS. Zakaj prav tega? ECOVACS je vodilno podjetje na področju pametne robotike že več kot 20 let. Robotski sesalnik Deebot je plod prizadevanj, da bi bil vsak dom opremljen s pametnim robotom.

Deebot Ozmo T8 AIVI predstavlja novo razvojno stopnjo umetne inteligence robotskih sesalnikov. Robot je v vseh pogledih storil korak naprej v primerjavi s predhodniki in konkurenco. Odlikuje ga obilica najnaprednejših tehnologij, ki vam bodo prihranili leto in pol življenja. Tehnologija AIVI© robotske sesalnike opremi z naprednimi senzorji, ki zaznajo večje število predmetov in poskrbijo, da se roboti ne izgubijo ali zataknejo. Deebot Ozmo T8 je z vsakim čiščenjem pametnejši. S tehnologijo AIVI© si robotski sesalnik zapomni postavitev prostorov, kar uporabi pri nadaljnjem čiščenju. Kako mu to uspeva?

Rešitev so izumili v razvojnem oddelku podjetja ECOVACS, ki je razvil najmodernejši laserski senzor D-ToF in ga vgradil v najnovejše robotske sesalnike. Skupaj s TrueMapping tehnologijo lahko robot z večjo natančnostjo zazna ovire na razdalji desetih metrov. Pod ohišjem pametnega robota se skriva tudi OZMO© sistem za učinkovito sesanje in pomivanje površin. Za pomivanje poskrbi električna krpa, ki s pomočjo vibracij odstrani tudi najbolj trdovratne madeže.

Robotski sesalnik ima vgrajeno tudi kamero, prek katere si lahko ogledate, ali ste pustili prižgano pečico ali pa presenetite hišnega ljubljenčka med vragolijami. Za varnost video povezave pred nepridipravi je poskrbljeno z uporabniško kodo.

Robotski pomivalec oken WINBOT 880 za okna s sijajem

Robotski pomivalec oken WINBOT 880 za okna s sijajem

Čiščenje oken še nikoli ni bilo lažje

Vam po čiščenju oken vedno ostane kakšen lisast madež? Robotskega pomivalca WINBOT 880 tovrstne težave ne pestijo in pomije tudi težko dostopna mesta. Po zaslugi WIN-SLAM 2.0 tehnologije mu lahko ukazujete kar iz udobnega naslanjača. Robot se spretno umika robovom in se po končanem čiščenju vrne na začetno mesto.

WINBOT 880 poskrbi za lesk vaših steklenih površin s 4-stopenjskim čiščenjem. Na voljo imate samodejno čiščenje, globinsko čiščenje za trdovratne madeže in t. i. »spot mode« čiščenje, ki se dodatno posveti najbolj umazanim predelom. Robotski pomivalec enostavno prilepite na stekleno površino in izberite način čiščenja. Po opravljenem delu pa vas bo obvestil prijateljski glas. Zmagajte nad umazanijo z WINBOT 880.

Čaka vas nora ponudba

Na koledarju si označite mesec marec. Zakaj? Ker vas v mesecu marcu ob nakupu robotskega sesalnika Deebot Ozmo T8 AIVI čaka še robotski pomivalec oken WINBOT 880 in to kar brezplačno.

Ponudba vas čaka pri vseh pooblaščenih prodajalcih ECOVACS robotskih sesalnikov.

Več o izdelkih ECOVACS na spletni strani ecovacs.com. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

AG SOFT d.o.o.

Vrbje 85E, 3310 Žalec, Tel: 041 705 731

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50

Sberbank d.d.

Dunajska cesta 128a, 1000 Ljubljana, Tel: 080 22 65