IIBA SLOVENIJA

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 94767556
Matična št.:
4010345
Transakcijski račun:
SI56 0510 0801 2829 115
Osnovna dejavnost:
S94.999 Dejavnost drugje nerazvrščenih članskih organizacij

IIBA poslovna analitika omogoča organizaciji in njenim deležnikom, da spoznajo potrebe in razloge za spremembe ter oblikujejo rešitve za poslovno vrednost.

Nekaj mednarodnih poznanih podjetij, ki uporabljajo IIBA poslovne pristope: Walmart, IKEA, Visa,T-Mobile, Deutsche Bank, Rolls-Royce, Boeing,General Motors, British Gas.

Kdo/kaj je IIBA

IIBA (The International Institute of Business Analysis) je mednarodni poslovni inštitut, ki razvija metodološke pristope za identifikacijo poslovnih potreb in zahtev kot pomoč podjetjem pri doseganju strateških ciljev skozi: spremembe poslovnega modela, organizacijskih zmogljivosti, optimizacije procesov, upravljanja portfelja priložnosti in projektov ter za oblikovanje digitalnih rešitev, vse v skladu s sloganom Helping Business do BUSINESS BETTER.  IIBA je razvila tudi svoj sistem izvajanja sprememb – Changing Change.

O IIBA Chapter Slovenia / IIBA Slovenija

Ena od več kot 120 IIBA podružnic po celem svetu, po nastanku 7. podružnica v EU (leta 2009).

IIBA poslovni analitiki razumejo in pretvorijo poslovne težave in priložnosti v poslovne zahteve, ki organizaciji omogočajo uspešnejše in učinkovitejše doseganje njenih strateških in poslovnih ciljev. IIBA poslovni analitiki so posredniki med ključnimi poslovnimi udeleženci, s katerimi sodelujejo z namenom izvabljanja, analiziranja, komuniciranja in ocenjevanja zahtev po projektih, spremembah poslovnih procesov in informacijskih sistemov, in pri oblikovanju rešitev za te zahteve.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice