Računalništvo, telefonija
02.03.2021 09:20

Deli z drugimi:

Share

Zebra Systems je novi distributer GFI Software, Acronis in SolarWinds MSP izdelkov v Sloveniji

Slovenija je postala bogato tržišče za oblačne rešitve in programsko opremo GFI Software in Acronis.
Nebojša Stankić, regionalni direktor za Jugovzhodno Evropo, ZEBRA SYSTEMS
Nebojša Stankić, regionalni direktor za Jugovzhodno Evropo, ZEBRA SYSTEMS

Oktobra lani je podjetje ZEBRA SYSTEMS, cenjeni distributer IT varnostnih storitev in programske opreme za varstvo podatkov, postal novi distributer programske opreme GFI Software, Acronis in SolarWinds MSP za slovenski trg. Podjetje, ki je odgovorno za distribucijo omenjenih blagovnih znamk na Češkem, Hrvaškem in Slovaškem, bo slovenskim prodajalcem priskrbelo celoten nabor izdelkov GFI Software, kar vključuje blagovne znamke GFI, Kerio in Exinda, ter poslovne rešitve podjetja Acronis.

Izdelki GFI Software so namenjena predvsem za manjša in srednje velika podjetja. Med najbolj priljubljene izdelke spadajo:

 • GFI LanGuard – skener varnosti omrežja, pregled in upravljanje popravkov.
 • GFI MailEssentials – zaščita za e-pošto in zaščita pred nezaželeno pošto za poštne strežnike.
 • GFI Archiver – strežniško arhiviranje e-pošte, datotek, map in vnosov v koledar.
 • Kerio Connect – poslovna e-pošta, koledarji, stiki, opravila, klepet in še veliko več.
 • Kerio Control – najnovejši enoten sistem za upravljanje z grožnjami (UTM), vključno s požarnim zidom in VPN zasebnim omrežjem.
 • Exinda Network Orchestrator – upravitelj zmogljivosti omrežja in aplikacij.

Nabor Acronis izdelkov vključuje naslednje rešitve:

 • Acronis Cyber Backup – najbolj zanesljiva in enostavna funkcija z anti-ransomware in anti-malware zaščito za ustvarjanje varnostnih kopij za podjetja vseh velikosti
 • Acronis Cyber Files – terenska rešitev za sinhronizacijo in skupno rabo datotek, ki uravnoteži potrebo zaposlenih po uporabi vseh naprav za boljšo produktivnost in potrebe podjetja po varnosti, vidnosti in skladnosti podatkov.
 • Acronis Cyber Protect – integrirana rešitev za kibernetsko zaščito, ki vključuje varnostno kopiranje, obnovo po nesreči, najnovejšo protivirusno in kibernetsko programsko opremo ter orodja za upravljanje končnih točk.
 • Acronis Cyber Cloud – platforma, ki ponudnikom storitev omogoča kibernetsko zaščito na enostaven, učinkovit in varen način.

Slovenski prodajalci bodo odslej lahko ponujali:

 • SolarWinds N-central – upravljanje naprednih omrežij preko ene zmogljive IT platforme.
 • SolarWinds RMM – vsa IT orodja na eni nadzorni plošči.
 • SolarWInds Backup – varnostno kopiranje strežnikov, delovnih postaj, dokumentov z oblačno nadzorno ploščo.
 • SolarWinds Mail Assure – zaščita uporabnikov z e-poštno zaščito, ki temelji na kolektivni inteligenci.
 • SolarWinds Take Control – hitra, varna in ugodna izbira za oddaljeni dostop.
 • SolarWinds MSP Manager – optimizirajte delovne procese in nadzorujte produktivnost vaše ekipe.
 • SolarWinds Passportal – poenostavite in učinkoviteje upravljajte z dokumentacijo s pripravljenimi predlogami in integriranim upraviteljem gesel in dostopov.
 • SolarWinds EDR – najnovejša zaščita pred kibernetskimi grožnjami, virusi in zlonamernimi kodami ransomware in malware.

Vse SolarWinds rešitve za ponudnike MSP storitev lahko najdete na ZEBRA MARKETPLACE.

»Z veseljem širimo svoje bogate izkušnje in znanje s področja distribucije programske opreme na druge dele srednje in vzhodne Evrope«, je povedal Zdeněk Bínek, izvršni direktor podjetja ZEBRA SYSTEMS. »Slovenija je ena izmed ključnih trgov v regiji in naši izdelki se popolnoma prilegajo potrebam lokalnih prodajalcev in ponudnikov storitev. Navdušeno bomo opazovali, kako bodo naši izdelki spodbudili rast in napredek lokalnih manjših in srednje velikih podjetij, zlasti v teh težkih časih.«

»Želimo se bolj osredotočiti na trge Jugovzhodne Evrope in malim ter srednje velikim podjetjem ponuditi odlične IT mrežne in varnostne rešitve. Izdelki v našem portfelju ponujajo odlične rešitve za lokalne uporabnike, saj imamo zmogljivo programsko opremo po ugodni ceni,« je pojasnil Nebojša Stankić, ki se je po 5-letnem sodelovanju s podjetjem Sophos pridružil ekipi ZEBRA SYSTEMS in prevzel vlogo regionalnega direktorja za Jugovzhodno Evropo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 393 39 96, 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za svoje naročnike skrbijo z najsodobnejšimi tehnološkimi rešitvami. Med prvimi v svetu so ponudili storitve prek VDSL tehnologije, kmalu za tem pa so svojo ponudbo razširili z ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

Demago d.o.o.

Cesta proletarskih brigad 059, 2000 Maribor, Tel: 059 934 933 / 041 625 157 / 040 594 767
Tiskarna Demago - hitro, kvalitetno in ugodno Tiskarna je bila že od nekdaj tesen spremljevalec tistih ustvarjalnih ljudi, umetnikov, podjetnikov in drugih, ki so svoje ideje prenašali ... Več